Aktiviteter

MØDE PÅ VEKSØ KRO SØNDAG D. 17. NOVEMBER

Vi holder et møde med malerier af maleren Thorvald Larsen. Han boede ved Veksø fra 1917 til 1947 og malede her en lang række billeder af landsbyerne og landskabet. De malerier har i dag en stor interesse, fordi det er spændende at se hvordan byer og landskaber har ændret sig markant. Thorvald Larsen Selskabet, som blev stiftet i 2014, prøver at udbrede kendskabet til malerens billeder og derigennem at udbrede en forståelse for vor egns fortid.

 

Søndag d. 17. november kl. 15 holder vi et arrangement på Veksø Kro, Veksø Bygade 19, hvor vi viser en fotoserie af omkring 50 af Thorvald Larsens billeder fra egnen, suppleret med flere eksempler på, hvordan motivet ser ud i dag. Selskabets formand, Kåre Fog, vil kommentere fremvisningen. Mødet vil særlig fokusere på de malerier, hvor vi ikke umiddelbart kan finde ud af, hvor de er malet. Så vi håber at folk med godt kendskab til egnene omkring Veksø, eller Hove, eller Søsum, eller Stenløse, møder op og hjælper os med at genkende motiverne og finde ud af, hvor billederne er malet.

Alle er velkomne, og der er gratis adgang. Der vil blive serveret kaffe/the samt kage. Der kan købes øl og vand til rimelige priser.

 

Yderligere oplysninger kan fås hos Kåre Fog, tlf. 29 21 22 02