Aktiviteter

UDSTILLING PÅ SKENKELSØ MØLLE 2023


UDSTILLINGER
I 2023 har selskabet udstillet Thorvald Larsen malerier på Skenkelsø Mølle Museum, Maglehøjvej 42, Ølstykke. Først blev der udstillet 13 malerier i april til juli, og derefter 14 andre malerier i august til oktober. Ved hvert maleri var der et foto af, hvordan det samme sted ser ud nu, og en lille tekst om stedet.

I 2024 er der planlagt en udstilling på sognegården i Måløv i eftersommeren. Den vil hovedsagelig blive baseret på fotos af malerier fras Måløv og omegn fra 1911 til 1917. Enkelte malerier vil også blive vist fysisk. Ved hvert maleri sættes et foto af, hvordan det samme sted ser ud nu, og en lille tekst om stedet.

UDFLUGTER
Midt i april 2023 arrangerede selskabet en vandretur til områder ved Veksø nord for Frederikssundsvej. De godt 40 deltagere mødtes på parkeringspladsen ved Rema 1000 i Veksø. Herfra gik turen ad den gamle poststi mod Skovvang, videre til Fuglesø, tilbage via Lille Veksø og derfra retur til Veksø Kro, hvor der var kaffe og kage. På turen stoppede vi op ved ti steder, hvor Thorvald Larsen har malet, og så hvordan de samme steder ser ud i dasg.
VEKSØ BYFEST
Thorvald Larsen Selskabet bidrager hvert år til Byfesten i Veksø i august i et lokale over Veksø Multihal. Der vises nogle af vore malerier, og der er en lille konkurrence om, hvor malerierne er malet. Desuden vises et stort antal malerier på lysbilledshow.